jueves, 30 de diciembre de 2010

SAGÀS. Els Casals (Berguedà)

Feia molt temps que volia visitar Els Casals dels germans Rovira. Són un dels grans referents en cuina de quilòmetre 0 o com en diuen ara "slow food". Cuina feta amb ingredients cultivats per ells mateixos i comprats a pagesos del voltant excepte alguns aliments molt puntuals com l'orada salvatge ( tot i que em van dir que la seva intenció a mig termini és obrir, fins i tot, una piscifactoria a les seves instal·lacions). L'objectiu dels Rovira és autoabastir-se, no dependre de ningú. Productes de temporada, pulardes i capons espectaculars, 4 tipus de tomàquets diferents.... Vam provar un vi biodinàmic d'un veí de la Conca de Barberà. Els Casals també és hotel i val la pena passar-hi una nit. El paratge el fa molt més que un simple restaurant. Tenen una estrella Michelín. Pots fer menú degustació ( si hi ha tòfona pica més de preu) o carta normal per uns 50 euros. www.hotelelscasals.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario